یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
برخی کشورهای اسلامی به ظاهر مسلمانند اما در عمل حامی رژیم صهیونیستی

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد با انتقاد شدید از حمایت کشورهای غربی، به ویژه آمریکا از جنایات صهیونیست‌ها، گفت: امروز می‌بینیم که این کشورها با انواع سلاح‌ها، پهپادها، اطلاعات نظامی و امکانات دیگر، از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی نظری‌منفرد در مراسم روز عاشورا که با حضور علما و مردم مومن قم در دفتر آیت‌الله محسن اراکی برگزار شد، اظهار داشت: عاشورا روزی است سراسر اندوه و مصیبت؛ «یوم محزن و مصیبة». روزی که امت، پاره تن پیامبر خدا(ص)، سیدالشهداء امام حسین(ع) را تنها به جرم فرزندی امیرالمؤمنین(ع) به شهادت رساندند.

وی افزود: مردم با کینه نسبت به علی بن ابی‌طالب(ع) به فرزندش نیز رحم نکردند. وقتی امام حسین(ع) فرمود: «نَحنُ أهل‌بیت النبوة»، در پاسخ گفتند: «بُغضاً لِأبیک»، با پدرت دشمنیم، پس تو را می‌کشیم.

این استاد حوزه تأکید کرد: دشمنان امام تا لحظه شهادت با عطش و قساوتی بی‌مانند او را تحت فشار قرار دادند. در حالی که هنوز پنجاه سال از رحلت پیامبر اکرم(ص) نگذشته بود، فاجعه کربلا رقم خورد و خون عزیزترین انسان‌ها بر زمین ریخته شد.

عزاداری ائمه(ع) از آغاز محرم تا عاشورا

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد با اشاره به روایت امام رضا(ع) تصریح کرد: حضرت می‌فرمود: «وقتی هلال ماه محرم دیده می‌شد، پدرم امام کاظم(ع) دیگر خندان دیده نمی‌شد؛ روز به روز غمگین‌تر می‌شد و اشک می‌ریخت تا اینکه روز عاشورا می‌رسید. در این روز آن‌چنان گریه می‌کرد که بی‌حال می‌شد.»

وی افزود: در ابتدای امر، بنی‌امیه روز عاشورا را روز جشن و شادی می‌دانستند. اما روشنگری‌های حضرت زینب(س) در کوفه و شام و خطبه‌های امام سجاد(ع) سبب شد حقیقت کربلا به گوش مردم برسد.

تحریف عاشورا و مقابله با آن توسط اهل بیت(ع)

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد با اشاره به توطئه‌های بنی‌امیه ادامه داد: وقتی دیدند شهادت امام حسین(ع) و مظلومیت او به ضررشان تمام شده، شایعه کردند که حسین بن علی(ع) کشته نشده و مانند حضرت عیسی(ع) به آسمان عروج کرده است. حتی سعی کردند ماجرای کربلا را به نام یکی دیگر از شهدای کربلا به نام حنظله بن اسعد شامی ثبت کنند. این دروغ‌ها در حالی منتشر می‌شد که تریبون‌ها در اختیار دستگاه ظلم بود و تنها راه مقابله با این تحریف‌ها، اشک‌ها و روشنگری‌های امام سجاد(ع) طی چهل سال بود.

شباهت امروز با دیروز؛ رسانه، ابزار فریب مستکبران

این استاد حوزه علمیه با مقایسه شرایط آن زمان با امروز گفت: امروز نیز همانند آن دوران، مستکبران با در اختیار داشتن رسانه‌ها، حقیقت را پنهان می‌کنند. به‌عنوان مثال، واقعیت‌های مربوط به صهیونیسم و خسارت‌هایشان به مردم اطلاع داده نمی‌شود. اما با گسترش فضای مجازی، مردم هوشیارتر شده‌اند.

خطبه امام حسین(ع) در صبح عاشورا و ارتباط با ملکوت

این کارشناس مذهبی با اشاره به خطبه امام حسین(ع) در صبح عاشورا گفت: بر اساس نقل «اثبات‌الوصیة» از مسعودی، پس از اقامه نماز صبح در روز عاشورا، امام حسین(ع) در جمع یاران خود فرمود: «إن الله قد أذن فی قتلی و قتلکم، فعلیکم بالصبر»؛ خداوند امروز به شهادت من و شما اذن داده است، پس بر صبر پافشاری کنید.

وی خاطرنشان کرد: این کلام نشان می‌دهد که امام حسین(ع) با ملکوت عالم در ارتباط بود. در کافی نیز بابی با عنوان «الإمام إذا شاء أن یعلم علم» وجود دارد که نشان می‌دهد ائمه معصومین(ع) به واسطه ارتباط با فرشتگان، از حقایق غیبی مطلع بودند.

اجازه ندهیم حقیقت عاشورا فراموش شود

این استاد حوزه علمیه تأکید کرد: امام حسین(ع) در حالی که بین پیروزی و شهادت مخیر شده بود، آگاهانه راه شهادت را انتخاب کرد. این تصمیم نه از سر ناتوانی، بلکه برای حفظ دین و روشنگری امت بود. امروز نیز باید با استفاده از ابزارهای موجود، به مقابله با تحریف‌ها و دروغ‌هایی که رسانه‌های استکباری منتشر می‌کنند برخیزیم و اجازه ندهیم حقیقت عاشورا فراموش شود.

شهادت امام حسین(ع)، نقطه آغاز موج جهانی اسلام و تشیع

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد با اشاره به فلسفه قیام امام حسین(ع)، اظهار داشت: اگر امام حسین(ع) شهادت را انتخاب نمی‌کرد، امروز اسلام و به‌ویژه تشیع به این گستردگی و پویایی در جهان نمی‌رسید. آن حضرت فرمودند که جد بزرگوارشان، پیامبر اسلام(ص)، به ایشان خبر دادند: «همانا خداوند می‌خواهد تو را کشته ببیند.» این خواست الهی، نقطه آغاز موجی جهانی شد که اسلام را زنده نگاه داشت.

شعار صبر، رمز پیروزی در برابر دشمنان

وی افزود: امام حسین(ع) با شعار «علیکم بالصبر» ملت‌ها را به صبر دعوت کرد. این صبر، در نهایت به فرج و گشایش ختم خواهد شد. ملت ایران نیز با تقدیم شهدا و تحمل سختی‌ها، راه امام حسین(ع) را ادامه داده‌اند و این وعده الهی است که «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا»؛ با سختی، آسانی خواهد آمد.

غرب و صهیونیسم؛ حامی ظلم در برابر مقاومت مظلومان

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد با انتقاد شدید از حمایت کشورهای غربی، آمریکا از جنایات علیه ملت فلسطین، به‌ویژه در غزه گفت: امروز می‌بینیم که این کشورها با انواع سلاح‌ها، پهپادها، اطلاعات نظامی و امکانات دیگر، از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند. اما سنت الهی تغییرناپذیر است؛ خداوند در کمین ستمگران است و وعده‌اش تخلف‌ناپذیر.

امام حسین(ع) حجت را بر جهانیان تمام کرد

وی با اشاره به کلام امام حسین(ع) در روز عاشورا گفت: آن حضرت خطاب به مردم فرمود: «شما فریاد برآوردید و گفتید یا حسین، به دادمان برس. من آمدم تا نجاتتان دهم، اما شما تیغ بر من کشیدید و آتشی را که باید بر دشمن افروخته شود، به سمت ما برگرداندید.» این سخن، تبلور ظلم مردم زمانه به امام زمان خویش است.

خیانت برخی کشورهای اسلامی و همراهی با دشمنان اسلام

این استاد حوزوی با اشاره به رفتار برخی دولت‌های عربی گفت: متأسفانه برخی کشورهای اسلامی به ظاهر مسلمان‌اند، اما در عمل با اسرائیل همکاری دارند. قرآن کریم آیات متعددی در مورد یهود و صهیونیست‌ها آورده که همگی نسبت به این خیانت‌ها هشدار می‌دهند.

هیهات منّا الذلّة؛ ندای جاودان عزت حسینی

وی در ادامه، با استناد به فرمایش امام حسین(ع) که خطاب به ابن‌زیاد فرمود: «این پسر حرام‌زاده مرا بین دو راهی قرار داده؛ یا ذلت را بپذیرم یا کشته شوم. هیهات منّاالذلّة»، گفت: این کلام امام، امروز نیز شعاری برای تمام آزادگان جهان است. امام حسین(ع) شهید شد، اما خونش حکومت بنی‌امیه را نابود کرد.

معامله الهی؛ خدا خریدار جان مؤمن است

حجت‌الاسلام والمسلمین نظری منفرد در پایان با اشاره به آیات قرآن کریم از جمله سوره توبه گفت: خداوند از مؤمنان جان‌ها و مال‌هایشان را می‌خرد و در ازای آن بهشت عطا می‌کند. این بالاترین معامله است. در مقابل، شیطان نیز خریدار برخی انسان‌هاست، اما در عوض آتش جهنم را به آن‌ها می‌دهد. آیه «أَلَمْ أَعْهَدْ إِلَیْکُمْ یَا بَنِی آدَمَ أَنْ لَا تَعْبُدُوا الشَّیْطَانَ»، هشدار داد که انسان باید مواظب باشد فریب دشمنان خدا و دین را نخورد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha